Vragen? Bel ons: 0597 433 755

Stalen legbordstelling en stalen stellingkast

De stalen legbordstelling of/en stellingkast van Metalsistem is vervaardigd van sterk staal en heeft een groot draagvermogen.

Het gebruik van sterk materiaal (alle onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal) en speciaal gevormde profielen maken dat het legbordensysteem een grote vastheid en maximaal draagvermogen heeft. Hierdoor is met deze legbordstellingen ook etagebouw mogelijk.

Etagevloeren, tussenvloeren, trappen en andere toebehoren kunnen naar wens worden gecombineerd. De Noordrek-Metalsistem legbordstelling heeft 205 kg draagvermogen per legbord.

U kunt eenvoudig uw stalen legbordstelling/stellingkast online berekenen, wij mailen u dan een vrijblijvende offerte >>

Legbordstelling en Archiefstelling   Legbordstelling en Archiefstelling
     
Legbordstelling en Archiefstelling   Legbordstelling en Archiefstelling 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legbordstelling metalsistem: een volledig Europees kwaliteitsproduct

Magazijnruimte moet zo efficiënt mogelijk worden gebruikt. Van belang is niet alleen de oppervlakte van het magazijn te gebruiken, maar ook de hoogte. Om dit te bereiken is de ‘123stelling’ van Metalsistem dé juiste keus. Deze legbordstelling is een volledig Europees kwaliteitsproduct dat wordt erkend door de meest vooraanstaande controle instanties zoals het Duitse TÜV Product Service en het Oostenrijkse Normeringinstituut te Wenen.

Legbordstelling en Archiefstelling


Om uw legbordstelling compleet te maken, bieden wij u een ruim assortiment van:

- afsluitbare deuren,
- kopwanden,
- laden,
- modulaire bakken
- vakverdeelschotten