Vragen? Bel ons: 0597 433 755

Grootvakstellingen

Onze Grootvakstellingen beschikken over een hoge laadcapaciteit. Tevens kunt u de grootvakstelling gebruiken als lichte palletstelling of in combinatie met eenentresolvloer.

De stevigheid en betrouwbaarheid van de grootvakstelling is onderschreven door de norm E.A.-95 voor de berekening van stalen constructies.

Eigenlijk zijn de mogelijkheden van grootvakstellingen onbeperkt. Ze zijn overal toe te passen voor grote volumineuze opslag van zwaardere goederen.

grootvakstellingen-breedvakstellingen

grootvakstelling voor de opslag van kleine tot middelgrote producten

Onze grootvakstelling is uitermate geschikt voor de handmatige opslag van kleine en middelgrote producten. U heeft de toegang tot elke laadunit. Noordrek beschikt over een uitgebreid assortiment van accessoires om u optimale service te verlenen. Bij dit opslagsysteem is het mogelijk om verschillende verdiepingen aan te maken, zo dat u uw opslagruimte optimaal kunt gebruiken.

grootvakstellingen-breedvakstellingen

Voordelen van onze grootvakstelling:

Noordrek GmbH Logo Wij kunnen uw grootvakstellingen opslagsysteem transformeren tot een dynamisch systeem.
makkelijk te monteren.
Noordrek Logo Uitgebreid assortiment van accessoires.
Noordrek Logo Mogelijkheid tot het benutten van de totale hoogte van uw opslagruimte/magazijn , en toegang tot de hogere verdiepingen middels looproutes.
Noordrek Logo U heeft de keuze tot metalen legborden of houten panelen.
Noordrek Logo Noordrek grootvakstellingen voldoen aan de FEM normen.


De grootvakstellingen zijn eenvoudig te monteren omdat ze uit twee onderdelen bestaan, frames en liggers. Daardoor zijn ze ook eenvoudig uit te breiden. De liggers kunnen worden gecombineerd met houten panelen of metalen legborden.

Door de eigen import van deze stellingen kunnen wij u de laagste prijs aanbieden.

In het kort:

  • Verkorting van de orderpicktijden
  • Flexibele vakgroottes en stellingdieptes
  • Eenvoudig te verstellen
  • Oneindig combineerbaar
  • Ideaal voor grote, moeilijk te hanteren goederen
  • Uit voorraad leverbaar

De grootvakstellingen breedvakstellingen van Noordrek zijn vooral geroemd om hun veelzijdigheid. Zo kunt u de grootvakstellingen ook gebruiken als lichte palletstelling, door de hoge laadcapaciteit van de frames. Maar ook uitvoeringen in hoogbouw of verdiepingsvloeren zijn mogelijk.